Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2019 9:38
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Pasažéra násilně vyvedli z paluby Ryanairu. Chtěl si sednout ke kamarádovi

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Personál viděl celou situaci jinak. Muž měl údajně udeřit jednu ze stevardek.

Dvacetiletý Rafik se na palubě Ryanairu ještě před odletem rozhodl přisednout ke kamarádovi, vedle nějž bylo volno. Stevardka ho však upozornila, že se má vrátit na své místo. Jak píše IrishPost, v tomto bodě se začínají tvrzení přítomných lidí rozcházet. Podle stevardky ji měl muž udeřit, ale Rafik něco takového popírá.

Zaměstnankyně Ryanairu přivolala policisty, kteří se ho snažili vyvést z letadla. Incident byl natočen a sdílen na sociálních sítích. Ze záběrů můžeš vidět zákrok policejních příslušníků a také slyšet ženu, která křičela, že muži ubližují.

Rafik byl se svým přítelem předveden na policejní stanici, z ničeho je však neobvinili. Po policejním zákroku si pasažér stěžoval na bolest krku, vyvrtnutý kotník a pořezanou ruku. Ryanair zaslal dvojici mužů dopis, v němž jim oznámil, že mají do budoucna zakázáno létat jejich společností.

Domů
Sdílet
Diskuse