Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2019 12:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande se 2 roky po výbuchu vrátila do Manchesteru na duhový Pride: Jako teenagerka jsem hrávala v gay barech, zavzpomínala

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka homosexuálům vyjádřila plnou podporu a zavzpomínala na časy, kdy aktivně hrávala v gay barech.

Během koncertu Ariany Grande v roce 2017 se v Manchesteru odehrál sebevražedný bombový útok, při němž zahynulo 22 lidí a atentátník.

Dalších více než sto lidí se zranilo, z toho desítky vážně. Zpěvačka se po události po pár dnech ještě rozhodla odehrát benefiční koncert, sama se však nechala slyšet, že se k hrozivým momentům v hlavě vrací dosud a zveřejnila i snímky, kde jdou vidět skvrny na mozku, které způsobila posttraumatická stresová porucha.

Doporučeno
Ariana Grande ruší a přesouvá koncerty v Evropě. Češi jí nadávají, že chytá manýry od Nicki Minaj Ariana Grande ruší a přesouvá koncerty v Evropě. Češi jí nadávají, že chytá manýry od Nicki Minaj 10. srpna 2019 9:17

Aktuálně nabrala odvahu a na místo se vrátila u příležitosti duhového pochodu za svobodu a toleranci všech orientací. Na pódiu prozradila, že má k LGBTI komunitě velmi blízko a mezi nejkrásnější časy svého teenagerského období řadí i vystupování v gay barech.

Během koncertu měla emotivní projev, kterým se chtěla vrátit k teroristickému útoku. Dodává, že by pravděpodobně o tom ani neměla mluvit. Před tisíci lidí se rozplakala a opět vyjádřila lítost směrem k rodinám, které během jejího koncertu přišly o členy.

V této souvislosti je třeba na její koncerty v současné době možné vzít si jen transparentní tašky, u kterých je možné vidět i dovnitř. Nařízení platí i pro vystoupení ve Vídni a v Praze.

Domů
Sdílet
Diskuse