Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2019 23:09
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Jaromír Soukup prohlásil, že se Emma Smetana provdala za Kapitána Dema, lidé se mu smějí

ZAJÍMAVOSTI KAPITÁN DEMO
Uložit Uložené

Těsně vedle. Majitel TV Barradov Jaromír Soukup označil známou moderátorku a zpěvačku za manželku Kapitána Dema.

Televize Barrandov je takřka nekonečnou studnicí bizarností všeho druhu. Talk show Jiřího Ovčáčka je přitom pouhou špičkou ledovce. Jedno se však jejímu řediteli Jaromíru Soukupovi musí nechat – ani po letech nepřestává překvapovat. Tam, kde by mnozí jiní narazili na již neprostupné dno, se totiž mediální magnát dokáže hravě provrtat ještě hlouběji. 

A povedlo se mu to i nyní, když ve svém pořadu sledujícím divákům oznámil, že se česká moderátorka a zpěvačka Emma Smetana provdala za svérázného hudebníka Kapitána Dema (vlastním jménem Jiří Burian). Má to ale malý háček – není to pravda. Emma totiž již dlouhé roky tvoří pár s Izraelcem palestinsko-českého původu Jordanem Hajem, s nímž má malou dceru Lennonku.

Doporučeno
Je Emma Smetana nejlepší kamarádkou Billie Eilish? Je Emma Smetana nejlepší kamarádkou Billie Eilish? 27. srpna 2019 21:44

Není třeba zřejmě dodávat, že tímto „menším“ přešlapem se Jaromír Soukup stal pro mnohé terčem posměchu. A to ještě více, než tomu bylo doposud. Stačí si přečíst reakce pod zpěvaččiným příspěvkem na sociální síti. Emma však celou situaci bere s nadhledem a z tohoto „nedorozumění“ si dovede dělat legraci. 

„Po obřadu jsme odletěli na soukromý ostrov mého manžela (ovšem na počest toho dobrodince, co nás dal dohromady, ho pojmenujeme Ostrov Jaromíra Soukupa) a vrátíme se domů, až to tady zase bude normální, tedy až to tady Jaromír konečně dá všechno do pořádku. Jordan a Lennonka to chápou,“ píše Emma Smetana v dlouhém příspěvku na svém Instagramu.

„Tady si někdo neudělal domácí úkol,“ okomentoval zase Soukupova slova Kapitán Demo. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Přátelé, rodino. Jak víte, nejsem žádný ořezávátko, ráda dělám věci ve velkým a proto jsem se vám tu šťastnou novinu rozhodla oznámit prostřednictvím toho nejkvalitnějšího z mnoha kvalitních pořadů toho nejkvalitnějšího moderátora široko daleko, kterým pro mě je a navždy bude Jaromír Soukup Jaromíra Soukupa. Ano, provdala jsem se za Kapitána Dema. Kdo nás chce soudit, není náš přítel. Kdo by nám to nepřál nebo dokonce nevěřil, ten závidí. Kdo nás má opravdu rád, ten nám ihned zakoupí svatební dar na e-shopu Jaromíra Soukupa. PS: Po obřadu jsme odletěli na soukromý ostrov mého manžela (ovšem na počest toho dobrodince, co nás dal dohromady, ho pojmenujeme Ostrov Jaromíra Soukupa) a vrátíme se domů, až to tady zase bude normální, tedy až to tady Jaromír konečně dá všechno do pořádku. Jordan a Lennonka to chápou. Řekli jen “buď šťastná”. A to já jsem. Jaromíre! Mirku! Mirku Jaromíra! Jaromíre Mirka! Děkujeme.

Příspěvek sdílený Emma Smetana (@emmasmetana_music),

Domů
Sdílet
Diskuse