Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností adidas.
27. srpna 2019 21:44
Čas čtení 0:00
Sponzorovaný obsah

Je Emma Smetana nejlepší kamarádkou Billie Eilish?

MÓDA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Na Ozweego párty jsme byli svědky návratu do 90. let, odkud pochází i inspirace pro nové tenisky od adidas Originals.

 

Během uplynulého víkendu jsme ani my nemohli chybět na párty v podání adidasu, která se konala u příležitosti vypuštění nové siluety tenisek s názvem Ozweego. Jelikož je model inspirovaný 90. lety a určený pro všechny kreativce, v podobném duchu se nesla i samotná událost na lodi Cargo Gallery v srdci Prahy. 

Už od oběda jsme si na Vltavě mohli vyzkoušet různé tvůrčí workshopy a vedle toho vzpomínat na 90. léta například i díky sladkým hodinkám. Během celého dne nechyběly ani známé tváře, kterých jsme se při této příležitosti zeptali, jak si vlastně na toto období před dvěma dekádami vzpomínají.

Paulie Garand i Zea zavzpomínali na své první zážitky s Tamagoči, Emmy Smetany jsme se mimo jiné ptali i na její aktuální rozhovor s Billie Eilish. Zavtipkovala, že jsou momentálně nejlepšími kamarádkami, a následně jsme se již přesunuli pod pódium, kde to ovládl DJ Nobodylisten.

Domů
Sdílet
Diskuse