Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2019 9:50
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Nic pro slabé žaludky: MMA bojovník si v zápase jedním kopem zlomil holenní i lýtkovou kost

SPORT
Uložit Uložené

Bojovník Bellatoru Albert Gonzales si ve víkendovém zápase přivodil děsivé zranění. O nohu svého soupeře si zlomil holenní i lýtkovou kost.

MMA je sport jen pro tvrdé. Bojovníci se v zápasech vystavují riziku bolestivého zranění, které můžu přijít prakticky kdykoliv a pro zápasníka může znamenat dlouhé vyřazení z tréninkového procesu. Právě to je případ fightera americké organizace Bellator Alberta Gonzalese, který se o víkendu utkal s Tysonem Millerem.

Doporučeno
Zlámané nohy i vykloubené lokty. Nejhorší zranění v MMA nejsou pro slabší povahy Zlámané nohy i vykloubené lokty. Nejhorší zranění v MMA nejsou pro slabší povahy 4. února 2018 21:58

Souboj však neměl příliš dlouhého trvání. Hned v prvním kole totiž Gonzales vyslal na svého soupeře low kick, Miller se ale kopu stačil pohotově bránit. Následovalo křupnutí a konec zápasu. Gonzalez si totiž o nohu svého soupeře zlomil holenní i lýtkovou kost – prakticky stejně, jako se to před lety stalo UFC bojovníkovi Andersonu Silvovi.

Záznam děsivého momentu před pár hodinami sdílela samotná organizace na svém Instagramu, video však koluje také mezi fanoušky na Twitteru. Většina z nich bojovníkovi přeje brzké uzdravení a co nejrychlejší návrat zpět do oktagonu. 

Domů
Sdílet
Diskuse