Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2019 20:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Luisa nechce tvůj Mercedes ani GTR, dotkni se jejího srdce a ne rtů

HUDBA
Uložit Uložené

Rapperka z Comebackgangu avizuje první EP novým videoklipem s názvem Viac.

Mladá rapperka Luisa dnes v noci vydává své debutové EP s názvem Relaps. Podobně jako v posledních pár skladbách bychom se měli dočkat autentické výpovědi týkající se jejího života. I samotný titul je odkazem na její zdravotní stav, který již rozebírala v několika předešlých textech, a tak víme, že pobyt v nemocnici výrazně ovlivnil život členky Comebackgangu. 

Fanoušci mají těsně před vydáním projektu možnost slyšet první plnohodnotnou ukázku s názvem Viac, ve které uchazeči o její srdce najdou návod, jak na to. Nechybí ani jednoduchý vertikální reprezent vizuál. 

Samotná krátká nahrávka se šesti skladbami se dostane na streamovací platformy přesně o půlnoci. Poslechnout si ji budeš moci pod hlavičkou CBG na Spotify i Apple Music, podle dostupných informací bychom neměli očekávat žádné další hosty.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Moje 6trackové EP Relaps, 13.9 od polnoci na všetkých streamoch 12.9 klip k pilotnému tracku na CBG youtube to mi to trvalo čo

Príspevok, ktorý zdieľa Luisa (@fkaluisa),

Domů
Sdílet
Diskuse