Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2019 14:36
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Seriál Watchmen bude plný temnoty a propracovaných kostýmů. HBO odhalilo nový trailer

Seriál Watchmen bude plný temnoty a propracovaných kostýmů. HBO odhalilo nový trailer
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

„Lidé, kteří nosí masky, jsou poháněni traumatem.“

Seriálová adaptace Watchmen, o kterou se postaral scénárista Damon Lindelöf, díky předloze z kultovního komiksu Alana Moora, má dorazit na televizní obrazovky pod hlavičkou stanice HBO už zanedlouho.

S pomalu blížící se očekávanou premiérou jsme se po plnohodnotné ukázce v rámci Comic-Conu v San Diegu dočkali opět dalšího traileru, který je plný temnoty, zajímavých dialogů a propracovaných kostýmů. V upoutávce jsme svědky toho, jak jedna z hlavních postav, kterou ztvárnila Regina King, nosí masku jako superhrdina na lov teroristů

Údajně však nepůjde o novou adaptaci komiksu, ale o něco jako sequel. Tvůrci slibují originální příběh, který se bude odehrávat v alternativní Americe, kde jsou superhrdinové postaveni mimo zákon.

Lindelöf slíbil, že projekt bude obsahovat řadu paralel i k současné politice USA. V seriálu si zahrají Tom Mison, Jeremy Irons, Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Dylan Schombing či Lily Rose Smith. Na první epizodu se můžeš těšit už 20. října.

Domů
Sdílet
Diskuse