Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2019 12:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish nakládá každému, kdo jí píše, že by vypadala mnohem atraktivněji, kdyby se oblékala normálně

HUDBA
Uložit Uložené

17letá zpěvačka je unavená ze všech hejterů, kteří komentují její vzhled.

Diskutující pod příspěvky Billie Eilish často podstatně více řeší její vzhled než všechno ostatní. Ona sama se dlouhodobě v souvislosti se svým stylem vyjadřuje, že široké oblečení nosí proto, aby se lidé více než na její tělo zaměřovali na to, co říká. Ve skutečnosti však vše nasvědčuje tomu, že efekt je přesně opačný. Dlouhodobě jí totiž fanoušci vyčítají, že kdyby se oblékala normálně, byla by mnohem přitažlivější.

Doporučeno
Billie Eilish má Tourettův syndrom, deprese i barevný sluch. V otevřeném rozhovoru hovoří také o úplných začátcích Billie Eilish má Tourettův syndrom, deprese i barevný sluch. V otevřeném rozhovoru hovoří také o úplných začátcích 1. srpna 2019 10:30

Nesmíme zapomínat na to, že jí je pořád jen 17let, přičemž sama v rozhovoru pro ELLE prozradila, že má v plánu obměnit šatník, až v prosinci dovrší dospělost. Stále platí, že je vzorem i pro podstatně mladší dívky, které její styl s radostí kopírují a asi je podstatně lepší, když jim nejde příkladem s výstředními kousky odhalujícími více, než by měly. 

Jako velmi silný influencer pro několik desítek milionů followerů nyní přidala i příspěvek komentující tuto problematiku. Chce, aby hejteři dále neřešili přehnaně velká trička a široké kalhoty, má toho dost a očekává, že přijdou s něčím novým.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

if only i dressed normal id be so much hotter yeah yeah come up with a better comment im tired of that one

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish),

Domů
Sdílet
Diskuse