Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. září 2019 14:01
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Youtuber se během reportáže z nájezdu na Area 51 snažil dostat do základny vtipným Naruto během

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Z youtubera je nyní hvězda internetu.

Jak jsme tě už informovali, na místě známé americké základny Area 51, nacházející se v nevadské poušti, se včera v časných ranních hodinách místního času shromažďovali konspirátoři, nadšenci a youtubeři. Akce skončila ale fiaskem, jelikož na internetu účast potvrdily miliony lidí, přímo na místě se jich sešlo jen několik desítek.

Někteří se snažili odhalit tajemství vlády Spojených států a vypátrat mimozemšťany, jiní se přišli jen vyfotit v bizarních kostýmech a zdokumentovat průběh do videa na svůj YouTube kanál. O pozornost bojoval i neznámý muž, který se během živého vysílání televize KTNV rozběhl v pozadí reportéra vtipným Naruto během směrem do americké základny.

Portálu LADbible se podařilo člověka identifikovat. Jde o youtubera vystupujícího pod jménem Elixir, který tvrdí, že se na nájezd dlouho připravoval a dokonce se nechal slyšet, že některým se údajně nakonec podařilo vejít do zakázaného území nevadské pouště, ale téměř nikdo o tom neví. Toto tvrzení však nechtěl nijak blíže specifikovat.

Doporučeno
Milionový nájezd na tajnou základnu Area 51 nakonec dopadl jako menší karneval se 75 lidmi, bránu se nikdo nepokusil prorazit Milionový nájezd na tajnou základnu Area 51 nakonec dopadl jako menší karneval se 75 lidmi, bránu se nikdo nepokusil prorazit 21. září 2019 9:52

Youtuber sa počas reportáže z nájazdu na Area 51 snažil dostať do základne vtipným Naruto behom
Youtuber sa počas reportáže z nájazdu na Area 51 snažil dostať do základne vtipným Naruto behom Zdroj: YouTube (Elixir)

„Doslechl jsem se, že v oblasti 51 se skrývají mimozemšťané. Jelikož mám doma osamělou akvarijní rybičku, rozhodl jsem se, že jí jednoho přinesu, aby si měla s kým hrát,“ říká youtuber.

Údajně kvůli nájezdu tvrdě trénoval několik týdnů, aby se mu podařilo vstoupit do zakázaného území. Svůj Naruto běh zdokonaloval díky tréninkům na poušti tak, aby se „vyhnul palbě americké armády“. Elixir také dodal, že v 2:59 ráno tam bylo jen 50 lidí. Čekal, že o třetí dorazí zbylé dva miliony, které potvrdily na Facebooku svou účast.

Domů
Sdílet
Diskuse