Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2019 14:56
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

V práci dala výpověď, aby se mohla naplno věnovat hledání ztraceného psa. Po 57 dnech se to podařilo

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

O tom, že její pes utekl, věděli všichni ve městě.

Žena z Washingtonu byla spolu se svým manželem na dovolené v Montaně. Jeden večer šli na večeři a osmiletou fenu nechali v hotelu. Když se vrátili, Katie nemohli nikde najít. Majitelka Carole King byla odhodlaná udělat vše pro to, aby ji našla, informuje spokesman.

 

V práci dala výpoveď, aby sa mohla naplno venovať hľadaniu strateného psa. Po 57 dňoch sa to podarilo
V práci dala výpoveď, aby sa mohla naplno venovať hľadaniu strateného psa. Po 57 dňoch sa to podarilo Zdroj: facebook/ Katie IS home

Pracovala na poště, ale musela dát výpověď, jestliže se hledání chtěla skutečně věnovat. Práci totiž měla doma a pes jim utekl na dovolené. Výpověď dala bez váhání a 57 dní se věnovala aktivně pouze hledání, rozvěšování plakátů či zveřejňování fotek na internetu.

To, že jí zmizel pes, se rozneslo všude. Lidé její příspěvek sdíleli, volali jí, kde Katie viděli. Později na ta místa dala kamery pro případ, že by se Katie vrátila. Ve městě rozvěsila více než 500 plakátů. Lidé chodili hledat s ní, neustále jí psali a povzbuzovali ji. Dokonce jí během hledání nosili jídlo. Nakonec jí zavolal muž, který tvrdil, že její pes je na jeho zahradě.

Nicméně, než se na místo dostala, fenka už stihla utéct. Spolu s mužem, který jí zavolal, šli do ulic. Ptali se lidí, rozdávali plakáty, někteří se k hledání přidali.

„Je to váš pes?“ Zeptala se paní, kolem které právě procházeli. Ta ukazovala na tmavé místo pod stromem. Byla to Katie. Když na ni majitelka zakřičela, fena okamžitě přiběhla.

V práci dala výpoveď, aby sa mohla naplno venovať hľadaniu strateného psa. Po 57 dňoch sa to podarilo
V práci dala výpoveď, aby sa mohla naplno venovať hľadaniu strateného psa. Po 57 dňoch sa to podarilo Zdroj: facebook/ Katie IS home

„Lidé začali plakat, všichni radostí křičeli, objímali se. Lidé na autech a kolech zastavovali a objímali nás. Myslím, že všichni v okolí věděli, že jsme se s Katie našli,“ říkala Carole. Nakonec konstatovala, že Katie zhubla 5,5 kila, ale zdá se, že vše ostatní je v pořádku.

Domů
Sdílet
Diskuse