Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2019 10:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

K Arianě Grande a Kanyemu Westovi se přidává Justin Bieber. Budou ponožky v Crocsech hitem?

MÓDA
Uložit Uložené

Američtí interpreti se rozhodli, že z dlouhodobě kritizované a neslavné kombinace udělají trend, který budou všichni kopírovat.

Před pár dny se na veřejnost dostaly fotografie nového modelu Kanyeho obuvi, tentokrát však nejde o klasické tenisky, ale speciální model Crocsů inspirovaný designem Yeezy. Krátce poté přidala na svůj instagramový profil fotku v originálních vzdušných gumových přezůvkách i Ariana Grande, ta pohoršila část veřejnosti i tím, že své Crocsy zkombinovala s ponožkami. 

Doporučeno
Svět si utahuje z nových běžeckých Crocsů Kanyeho Westa. Lidé generují nechápavé statusy a vtipné reakční obrázky Svět si utahuje z nových běžeckých Crocsů Kanyeho Westa. Lidé generují nechápavé statusy a vtipné reakční obrázky 13. září 2019 8:48

Aktuálně se ke hvězdné dvojici přidává i Justin Bieber a nám je už nyní jasné, že ponožky v Crocsech budou brzy novým trendem na celém světě. Původně byla sice tato kombinace považována za módní faux pas, právě takto však v dnešní době vzniká módní šílenství.

Ku Ariane Grande a Kanyemu Westovi sa pridáva Justin Bieber. Budú ponožky v Crocsoch hitom budúcnosti?
Ku Ariane Grande a Kanyemu Westovi sa pridáva Justin Bieber. Budú ponožky v Crocsoch hitom budúcnosti?

V minulosti se značkou Crocs spolupracoval například i Post Malone, v té době však nešlo o žádné šílenství. Nyní jsme svědky nespočtu tweetů a instagramových fotek o tom, jak se letní obuv vrací do módy, a to i navzdory příchodu chladnějšího počasí. Síla influencerů se tak opět ukazuje jako přesvědčovací nástroj, který se dá nahradit jen velmi těžko.

Doporučeno
Ariana Grande si obula ponožky do Crocsů a internet se zbláznil Ariana Grande si obula ponožky do Crocsů a internet se zbláznil 13. září 2019 14:14
Domů
Sdílet
Diskuse