Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2019 8:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Svět si utahuje z nových běžeckých Crocsů Kanyeho Westa. Lidé generují nechápavé statusy a vtipné reakční obrázky

MÓDA
Uložit Uložené

Kanye West představil svou extravagantní verzi populárních Crocs inspirovaných teniskami Yeezy a veřejnost má co dělat, aby ho dokázala pochopit.

Během léta měla jedna z dcer Kanyeho Westa na rodinném snímku obuv, která sice nápadně připomínala populární Crocsy, zároveň však do značné míry kopírovala siluetu tenisek jejího otce. Aktuálně Yeezy Mafia zveřejnila i další uniklé fotografie stejných vzdušných pěnových přezůvek.

Zároveň se dozvídáme, že jde o oficiální model, který by se měl ještě v tomto roce dostat do prodeje pod oficiálním názvem Yeezy Foam Runner. Běžecké Crocsy by měly údajně mít férové cenovky, již tradičně bude zájemce v konečném důsledku zajímat v první řadě fakt, kolik kusů bude vyrobených. Právě to z nich dokáže udělat vzácný, resp. absolutně nezajímavý kousek. 

Kanye West si do velké míry užívá reputaci kontroverzního designéra, a tak pravděpodobně nikoho nepřekvapí, že mu konzervativnější veřejnost už stihla vyjádřit názor. Lidé si z jeho verze Crocsů utahují, někteří nedokáží pochopit ani to, proč promo fotky vznikly na motorce, jiní se však už smířili s tím, že o tento produkt bude i tak obrovský zájem.

Sice na ně nadáváš, nakonec si je ale i tak budeš chtít koupit

Ty vs. kluk, o kterém mluvila, že se o něj něj nemusíš obávat

 Někteří se na ně nedokážou ani podívat

 Nové Yeezy Crocsy prý dokonce vypadají jako Pokémon

Domů
Sdílet
Diskuse