Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2019 14:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish prozradila, že Rihanna je celebritou, které se nejvíce bojí

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka je stále příliš pokorná na to, aby se setkala se zkušenější kolegyní.

Billie Eilish se netají tím, že je pro ni Rihanna obrovskou inspirací, zvláště po stránce oblékání a přístupu k módě. I ona totiž razí myšlenku, že se má žena cítit ve svém outfitu v první řadě pohodlně a sebevědomě. Sedmnáctiletá zpěvačka také považuje vlastní charakteristickou selekci outfitů za ochranný mechanismus, což v roce 2014 prohlásila v jednom projevu i kráska z Barbadosu.

Doporučeno
Kdo je bratr Billie Eilish a proč je nejdůležitější osobou v její kariéře? Kdo je bratr Billie Eilish a proč je nejdůležitější osobou v její kariéře? 18. září 2019 10:46

Aktuálně dostala v rámci krátké reportáže Billie Eilish otázku, které celebrity se nejvíce bojí. Po krátkém zamyšlení vyřkla: „Rihanna“. „Setkala bych se s ní, jen kdyby chtěla ona. Celý život jsem nechtěla potkat své idoly, protože jsem je nechtěla otravovat,“ vysvětluje popová hvězda.

Reportérka ji ujistila, že by se s ní Rihanna určitě ráda setkala a my očekáváme, že když se tak stane, výsledkem bude velký hit.

O strachu ze setkání s Rihannou mluví Billie Eilish v posledních 40 sekundách reportáže

Domů
Sdílet
Diskuse