Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2019 11:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tyson Fury se nechal vyprovokovat během wrestlingového zápasu. Musela ho držet ochranka

SPORT
Uložit Uložené

Boxerská legenda se postarala o malý rozruch v rámci wrestlingového zápasu SmackDown. Samozřejmě, vše v rámci předem připraveného scénáře.

V rámci wrestlingových shows asi není legendárnější cameo, než jaké předvedl Donald Trump. Tentokrát bavil diváky na wrestlingové akci WWE Smack Down ve Staples Center sám Tyson Fury.

Jeho chvíle přišla v závěru souboje pětičlenných týmů, když mu pozornost věnoval Braun Strowman – jeden z nejznámějších wrestlingových bojovníků současnosti.

Doporučeno
Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem 16. června 2019 19:09

Strowman, přezdívaný také jako „Monstrum“, porazil všechny ostatní a následně začal provokovat Furyho. Na místo, kde populární boxer seděl, ještě pro jistotu hodil jednoho z protivníků, aby fingovaný konflikt ještě vyostřil.

I když jsme původně čekali, že se dočkáme alespoň mírného kontaktu mezi dvěma čestnými reprezentanty svých oborů, nakonec zastavila Tysona Furyho po přeskočení zábrany ochranka. Dav si sice žádal zápas, to však už dohodnuté nebylo.

 

Domů
Sdílet
Diskuse