Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2019 13:21
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Instagram testuje novou funkci. Příběhy budeš moci přidávat i pro určitou skupinu lidí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

K příběhům pro všechny a pro blízké přátele přibude ještě jedna možnost.

Instagram pravděpodobně za chvíli spustí možnost přidávání příběhů jen pro určitou skupinu. Tato funkce může být skutečně užitečná, pokud máš na Instagramu skupinu lidí s podobnými zájmy, či spolužáky a to, co chceš ukázat jim, nechceš sdílet s širším okolím.

Informaci o pravděpodobném spuštění funkce do světa vyslala Jane Manchun Wong. Na fotkách ukázala, že společnost v současnosti tuto možnost testuje, informuje The next web.

Fotky z jejího tweetu naznačují, že když něco vyfotíš, dole se ti ukáží namísto dvou možností, které známe nyní, až tři: zveřejnit fotku v příběhu, dát ji do příběhu pro blízké přátele a dát fotku do určité skupiny. Tu si budeš moci vytvořit sám.

Podobnou funkci už měl v minulosti Facebook, ale nevydržela ani rok a zrušil ji. Předpokládá se ale, že na Instagramu sklidí větší úspěch, protože to je platforma na zveřejňování fotek.

Doporučeno
Instagram přichází s funkcí, která dokáže identifikovat fake news Instagram přichází s funkcí, která dokáže identifikovat fake news 17. srpna 2019 22:28
Domů
Sdílet
Diskuse