Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2019 15:26
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Limitované tenisky adidas se prodaly za 1,6 milionu korun. Lidé kvůli nim stáli v řadě i 3 dny

MÓDA ADIDAS
Uložit Uložené

Vyšlo pouhých 160 párů.

Limitovaný pár tenisek německého sportovního giganta adidas, kvůli kterému lidé čekali v řadě až tři dny, se na eBay prodal za neuvěřitelných 63 tisíc eur (přibližně 1,6 milionu korun). Vyhledávaný model s názvem Blackburn SPEZIAL se na aukční stránce objevil jen pár dní poté, co ho značka poslala na pulty prodejen s cenovkou přibližně 110 eur (2800 korun).

Doporučeno
Vyznáš se v kultovních teniskách? (Kvíz) Vyznáš se v kultovních teniskách? (Kvíz) 23. června 2019 13:38

Jak informuje portál Footwear News, milovníci tenisek si v pátek v anglickém městě Blackburn, které se nachází v hrabství Lancashire, skutečně přišli na své. Ikonická značka se třemi proužky se rozhodla sběratelský model vydat v omezeném počtu. Na lidi z celého světa čekalo v prodejně jen 160 párů.

Sběratelé kvůli nim stanovali před obchodem již od úterý. Výtěžek z prodeje poputuje na charitativní účely. Někteří vášniví milovníci módy byli rozhodnuti si tenisky nechat, jiní před prodejnou čekali několik dní jen s úmyslem je následně prodat dále za astronomické částky

Limitované tenisky adidas sa predali za 63-tisíc €. Ľudia kvôli nim stáli v rade až 3 dni
Limitované tenisky adidas sa predali za 63-tisíc €. Ľudia kvôli nim stáli v rade až 3 dni Zdroj: eBay

Na eBay či jiných aukčních portálech se okamžitě začaly objevovat mnohé inzeráty, které nabízely různé velikosti limitovaných adidas Blackburn SPEZIAL. Ty začínaly na stovkách tisíc korun. Jeden prodávající dokonce k obuvi nabízel zcela zdarma i svůj spacák, ve kterém čekal před prodejnou.

Design speciálních tenisek pochází z klasického a poměrně ikonického modelu adidas Blackburn se semišovým svrškem, který se však oproti své limitované verzi pohybuje v částkách přibližně 100 € (přibližně 2580 korun).

Domů
Sdílet
Diskuse