Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2019 16:16
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Dvanáctiletý chlapec si popálil tělo poté, co zkoušel internetovou výzvu Fire Challenge

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Virální výzva mu způsobila popáleniny druhého stupně.

Ne zrovna nejnovější internetová výzva s názvem Fire Challenge se za poslední roky stala opravdu virální. Ve zkratce jde o to, že člověk, který ji přijme, si své tělo potře tekutou hořlavinou, zapálí se a následně rychle uhasí. Skutečně bizarní a nebezpečná zábava se ale vymstila teprve 12letému chlapci.

Jak informuje stanice WDIV-TV, mladý Američan Jason Clearly z Michiganu utrpěl popáleniny druhého stupně, když ho kamarádi přemluvili k nebezpečné Fire Challenge. Údajně se měl během incidentu nacházet v kamarádově domě v sousedství, když ho jeho matka zaslechla křičet bolestí.

Doporučeno
Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým 7. srpna 2019 17:13

Okamžitě se rozběhla za synem, který měl v té době už popálenou bradu, hrudník a břicho. Své tělo totiž natřel hořlavým odlakovačem na nehty. Plameny ale nestihl včas uhasit.

„Poprvé, když jsme to zkoušeli, nebyl oheň příliš velký a stihl jsem ho uhasit. Podruhé na mě ale začali kamarádi stříkat více odlakovače,“ tvrdí Jason.

Jak jsme již v úvodu zmínili, internetová výzva není žádnou novinkou. Přesně před rokem se do ní zapojila i dívka z Detroitu, která musela být kvůli popáleninám hospitalizována v nemocnici.

Domů
Sdílet
Diskuse