Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2019 21:27
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Sedmičlenná rodina se odstěhovala na venkov, protože očekávala konec světa, žila v suterénu

NEWS NIZOZEMSKO
Uložit Uložené

Celý příběh je zahalen do roušky tajemství.

„Konec světa“ jsme již zažili několikrát. Datum 21. 12. 2012 bylo jedno z těch, kdy to mnozí brali opravdu vážně. Stále jsme žijeme, nic se nestalo. Očividně však existují případy lidí, kteří to brali ještě vážněji než ostatní a na konec světa se připravili skutečně svědomitě. Sedmičlenná rodina v Holandsku se odstěhovala na farmu a žila 9 let v suterénu, píše FoxNews s odvoláním na několik holandských zdrojů.

Doporučeno
Psychicky nemocný muž Jaycee držel a znásilňoval od jejích jedenácti. Za 18 let nevyužila ani jednu šanci na útěk Psychicky nemocný muž Jaycee držel a znásilňoval od jejích jedenácti. Za 18 let nevyužila ani jednu šanci na útěk 6. října 2019 14:21

Policie města Drenthe na Twitteru informovala, že se obává o zdraví lidí, kteří žili pod farmou. Ta se nachází nedaleko města Ruinerwold. 58letý muž navíc nechce spolupracovat při vyšetřování, muži zákona ho proto zadrželi. Policie případ nadále vyšetřuje.

„Všechny scénáře jsou otevřené. Vyšetřování je v plném proudu, nemůžeme poskytnout více informací,“ uvedli muži zákona. Farma se nachází na okraji obce Berghuizen, kde žije méně než 200 lidí.

Celý případ je zahalen do roušky tajemství. Policie objevila rodinu až poté, co 25letý syn přišel do nedaleké hospody a byl naprosto zmatený. Chlapec prý řekl, že potřebuje pomoc a chce ukončit situaci, v níž se nachází. Do hospody nemohl přijít během dne, jen v noci, kdy se mu podařilo vyklouznout. Policie následně našla schodiště a ve sklepě celou rodinu.

Doporučeno
Nejprve našli žádost o výkupné, potom mrtvé tělo 6leté dcery ve vlastním sklepě. Vražda JonBenét Ramsey je stále nevyřešená Nejprve našli žádost o výkupné, potom mrtvé tělo 6leté dcery ve vlastním sklepě. Vražda JonBenét Ramsey je stále nevyřešená 22. srpna 2019 12:48
Domů
Sdílet
Diskuse