Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2019 11:09
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Ferrari skončilo na totálku, škodu vyčíslili na téměř 4 miliony. Za volantem seděl 31letý muž a jezdil, jako by byl nesmrtelný

NEWS FERRARI
Uložit Uložené

Důvodem nehody byla rychlá jízda.

Ve čtvrtek odpoledne na R1 havarovalo luxusní Ferrari. Za volantem seděl 31letý řidič a podle policie jezdil nebezpečně a rychle. Marián ze Slovenska ve svém F142 nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a narazil do svodidel. Rázem se z drahého auta stal vrak, celkové škody byly odhadnuty na ne méně než 151 tisíc eur (zhruba 3,9 milionu korun).

Doporučeno
Smrtelná nehoda u Špindlerova Mlýna: Video těsně po tragédii ukazuje trosky aut Smrtelná nehoda u Špindlerova Mlýna: Video těsně po tragédii ukazuje trosky aut 22. září 2019 19:56

„Dopravní nehoda byla na místě vyřešena blokovou pokutou, kterou řidič zaplatil. V případě, že by došlo k dopravní nehodě z důvodu technické poruchy vozidla, nehoda by byla nadále ve stádiu objasňování,“ napsali banskobystričtí policisté na svém profilu na Facebooku.

Policie dále ve statusu připomíná, že v témže úseku v minulosti přišla o život mladá žena. „Navzdory všem upozorněním se i tak řidiči nadále na silnicích chovají nedisciplinovaně, přeceňují své schopnosti, čímž ohrožují nejen sebe, ale i posádky ostatních vozidel,“ dodala. V tomto případě ale řidič zareagoval rychle a nedošlo ke zraněním či dalším nehodám.

Domů
Sdílet
Diskuse