Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2019 12:29
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber čelí žalobě za sdílení fotografie, na které je on sám. Paparazzi chtěl vysoudit peníze, zpěvák se lekl

HUDBA
Uložit Uložené

Zatím nevíme, zda se rozhodl Robert Barbera žalobu stáhnout, zpěvák však dělá vše pro to, aby nemusel řešit problém soudní cestou.

Justin Bieber nemá s paparazzi ideální vztah – podobně jako skoro žádná populární americká celebrita. Medializován byl například případ Jenifer Lopez, od které chtěl fotograf za použití fotografie, které byl autorem, až 150 tisíc dolarů.

Do podobné situace se nyní dostal i popový zpěvák, když ho paparazzi Robert Barbera zažaloval za porušení autorských práv tím, že Bieber přidal na svůj instagramový profil snímek, na který neměl oficiální povolení.

Není jasné, co Barbera požadoval, zdá se však, že si Justin velmi rychle rozmyslel, jak bude postupovat. Místo natahování se s právníky dnes už máme možnost vidět, že sdílí fotky fotografa na volné noze a označuje ho při každé příležitosti.

Podle E! News ještě zároveň Bieber poprosil fanoušky, aby nedělali zbytečný rozruch, ten však využil k tomu, aby si udělal promo na svůj aktuálně chystaný hudební projekt. Zdá se, že svítá na lepší časy pro fotografy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Me and my guy @richwilkersonjr

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domů
Sdílet
Diskuse