Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2019 6:56
Čas čtení 0:00
Vl Mi

73leté babičce koupila dcera iPhone. Nabrala díky němu svaly a inspiruje lidi i na Instagramu

NEWS
Uložit Uložené

Ve zdravém těle zdravý duch, řekla si Joan a začala na sobě makat.

Věk je jen číslo a Joan MacDonald je toho příkladem. Začala na sobě makat a dnes vypadá fit a skvěle. Nebylo to tak dávno, kdy se jí cvičit vůbec nechtělo. Za vše vděčí iPhonu a aplikacím, které měla k dispozici. Ty ji nakoply a dnes inspiruje ostatní.

Co je tvá výmluva? „Musíte věřit, že se můžete změnit. Protože opravdu můžete,“ napsala 73letá Joan na svém Instagramu, kde ji sleduje přes 80 tisíc lidí. Její proměna začala před dvěma lety, kdy vážila téměř 90 kilogramů. Nyní má kolem 60 a stále na sobě pracuje.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Joan MacDonald (@trainwithjoan),

Pomohla jí dcera. Koupila jí iPhone a nainstalovala aplikace, které jí měly pomoci přemoci se. Přichystala jí plán stravování, a ten ji nakopl. Dnes pravidelně chodí do fitka a nevynechává ani „leg day“. Za svůj výkon se vůbec nemusí stydět.

Doporučeno
TOP 10 technologických produktů z minulosti, díky kterým je dnes život lepší TOP 10 technologických produktů z minulosti, díky kterým je dnes život lepší 20. října 2019 11:48
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Joan MacDonald (@trainwithjoan),

„Nikdy si neříkej, že je to příliš těžké, že jsi příliš stará, že je příliš pozdě. Výzvy přijmi a věř ve vyšší sílu,” píše na Instagramu. Na sociálních sítě včetně YouTube pravidelně přidává příspěvky, které míří především na starší generaci. Chce jim ukázat, že fit můžeš být v jakémkoliv věku. Nejčastěji se jí lidé ptají, jak vlastně začala. Její rada je velmi jednoduchá – věřit sám sobě.

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme nové Apple Watch (Series 5). Vyplatí se je koupit? (Recenze) Vyzkoušeli jsme nové Apple Watch (Series 5). Vyplatí se je koupit? (Recenze) 14. října 2019 13:07
Domů
Sdílet
Diskuse