Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2019 11:13
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

V kontejneru nákladního auta našli 39 lidských těl. Policie zadržela 25letého podezřelého

NEWS
Uložit Uložené

Obsahem kontejneru byly mrtvoly 38 dospělých osob a jednoho teenagera.

Anglický Essex se stal dějištěm hrozivého objevu. Jak píše BBC, v kontejneru nákladního auta ve městě Grays v blízkosti Waterglade Industrial Park bylo nalezeno 39 těl. 38 z nich patřilo dospělým osobám a jedna z obětí byl teenager.

Policie pro podezření z vraždy zatkla 25letého řidiče nákladního auta pocházejícího ze Severního Irska. Podle dostupných informací se mělo auto do země dostat z Bulharska. Policisté se aktuálně snaží identifikovat oběti, s ohledem na jejich počet však půjde o zdlouhavý proces.

„Je to tragická událost, při níž přišla spousta lidí o život. Věříme, že nákladní auto pochází z Bulharska a do země vstoupilo 19. října. Na vyšetření případu úzce spolupracujeme s našimi partnery,“ cituje deník Independent vyšetřovatele Andrewa Marinera.

BBC vzpomíná na podobný případ z června roku 2000, kdy v nákladem autě ve městě Dover našla policie 58 těl čínských přistěhovalců. Za jejich zabití byl v následujícím roce odsouzen nizozemský řidič.

Doporučeno
Oběti usekl varlata a svěrákem vytlačil oko z důlku. Gangster z Chicaga neměl zábrany Oběti usekl varlata a svěrákem vytlačil oko z důlku. Gangster z Chicaga neměl zábrany 10. září 2019 12:26
Domů
Sdílet
Diskuse