Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2019 17:55
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Reportéra vyhodili poté, co v živém vysílání z autosalonu začal skákat po historických vozech

NEWS
Uložit Uložené

Milovníci aut říkají, že jeho chování bylo šokující a bez respektu.

Angel Cardenas dělal reportáž z Mezinárodního autosalonu v Sacramentu, když jej napadlo zrealizovat pár skutečně hloupých věcí. Pravděpodobně chtěl pobavit diváky, zmiňuje Buzzfeed. Angela dovnitř pustili dříve, než celou výstavu otevřeli, a proto měl množství prostoru dělat cokoliv, co chtěl.

Sám řekl, že se cítil jako dítě v cukrárně. Milovníci historických aut okamžitě zareagovali, jeho chování bylo podle nich šokující a bez respektu. Když ho na konci jeho představení požádali, aby z auta slezl, vtipně ještě poznamenal: „Z toho asi budou problémy.“ Nemýlil se.

Jak na videu sám vidíš, na jedno nejprve vyskočil a později pokračoval k jiným. Zdálo se také, že jeden veterán odřel dveřmi jiného, později však tvrdil, že ve skutečnosti se auta nedotkla. Autosalon se později k situaci vyjádřil a řekl, že skutečně nebylo žádné z aut poškozeno.

Když manažer autosalonu telefonoval do televize s tím, že si chtěl stěžovat na nepřiměřené chování jejich reportéra, řekli, že ho už vyhodili a omluvili se za něj.

Doporučeno
Reportér při hurikánu Florence bojoval vtipným hereckým výkonem o život. Odhalili ho muži v pozadí Reportér při hurikánu Florence bojoval vtipným hereckým výkonem o život. Odhalili ho muži v pozadí 15. září 2018 12:38

Angel přiznal, že jeho chování bylo dětinské a nebylo na místě. Říká, že zřejmě překročil nějaké hranice, ale nikdy nechtěl vypadat tak, že majitele aut nerespektuje. Dodává, že se majitelům jednotlivých vozidel sám ozve a omluví.

Domů
Sdílet
Diskuse