Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2019 19:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kedy vyjde ďalší album Haha Crew? Samey a Dalyb prezrádzajú exkluzívne informácie

REFRESHER
Uložit Uložené

So seriálom Refresher Backstage sme sa tentokrát boli pozrieť na show k Sameyovmu najnovšiemu projektu XYZ.

Samey má za sebou vydanie druhého albumového projektu, ku ktorému aktuálne prebieha aj sprievodné turné naprieč Slovenskom. Na jednu zastávku, konkrétne tú v trenčianskom klube Piano, sme sa vybrali aj my, aby sme zistili, ako to tam vlastne vyzerá. Už tradične sme vyspovedali niekoľkých návštevníkov a keďže sa náš koncept volá Refresher Backstage, navštívili sme aj priestory, kam sa za normálnych okolností fanúšik nedostane. 

Na koncerte nechýbali ani špeciálni hostia Saul a Dalyb, pričom druhý menovaný nám v krátkom rozhovore prezradil čosi viac o svojich plánoch a dokonca aj plánoch Haha Crew na rok 2020. Od Dalyba sa v decembri ešte dočkáme projektu plného bangrov a v budúcom roku by mala prísť ďalšia plnohodnotná doska celej košickej crew. 

Opäť nás bavili aj návštevníci, ktorí si show patrične užili. Ako už býva zvykom, preskúmali sme aj útroby klubu a Šajmo ti vysvetlí, prečo je na stene napríklad fotka Kuliho alebo panorámy New Yorku. 

Doporučeno
Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti 26. září 2019 18:46
Domů
Sdílet
Diskuse