Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2017 11:23
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Novinka Adama Sandlera The Meyerowitz Stories si v Cannes vyslúžila štvorminútový standing ovation. Bude herec siahať po cenách?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nepochybne ide o najchválenejší Sandlerov výkon za posledné roky.

Určite nepatríme k tým ľuďom, čo by pre Adama Sandlera nemali pekného slova. Bohužiaľ, aj napriek tomu, že hrať vie, najčastejšie sa upisuje blbým a fekálnym komédiám, ktoré snáď nebavia už ani malé deti. Práve teraz sa však na festivale v Cannes premieta film Noaha Baumbacha The Meyerowitz Stories, kde hrá Sandler jednu z hlavných úloh.

A verte či nie, po premietaní si Sandler vyslúžil štvorminútový standig ovation. Všetci kritici sa zhodujú, že podal parádny herecký výkon, pravdepodobne jeden z najlepších v kariére. V Cannes sa mu naposledy dostalo chvály pred 15 rokmi, kedy zahviezdil v Punch-Drunk Love od Paula Thomasa Andersona. The Meyerowitz Stories bojuje v Cannes o Zlatú palmu, teda najvyššie ocenenie festivalu. Okrem Sandlera vo filme hrajú aj Ben Stiller, Emma Thompson a Dustin Hoffmann.

Novinka Adama Sandlera The Meyerowitz Stories si v Cannes vyslúžila štvorminútový standing ovation. Bude herec siahať po cenách?
Zdroj: Netflix

Recenzie poznamenávajú, že Sandler jednoznačne vytŕča spomedzi všetkých menovaných. Peter Hammond z portálu Deadline dokonca predpovedá, že Sandler by pokojne mohol v Cannes uchmatnúť Zlatú palmu pre najlepšieho herca. A dodal, že si nikdy nemyslel, že takú vetu niekedy napíše. V podobnom duchu sa vyjadrujú aj ostatní kritici a The Meyerowitz Stories má momentálne na Rotten Tomatoes parádnych 93%. Žeby sa Adam Sandler konečne vymanil zo škatuľky infantilných komédií a stal sa rešpektovaným hercom? Vyzerá to tak. Uvidíme, či si napokon neodnesie aj nomináciu na Oscara. Vzhľadom na doterajšie ohlasy by táto možnosť nemusela byť vôbec nereálna.

Domů
Sdílet
Diskuse