Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2019 15:39
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Ženu, která bydlela v bytě se 140 hady, našli mrtvou. Kolem krku měla obtočenou dvoumetrovou krajtu, která ji uškrtila

NEWS
Uložit Uložené

Aby toho nebylo málo, byt, i někteří hadi patřili místnímu šerifovi.

V bytě v americkém státě Indiana, který vlastní místní šerif, ale obývala ho zesnulá Laura Hurst, žilo přibližně 140 hadů. Šerif bydlí ve vedlejším bytě, vedle své klasické práci je vášnivým milovníkem hadů, stará se o ně a později je prodává.

Několik si jich koupila i šestatřicetiletá Laura. Osudovým se jí stala dvoumetrová krajta mřížkovaná, která ji uškrtila, píše BGR.

Našli ji s hadem obtočený kolem krku

Podle BGR není zřejmé, kdo Lauru našel jako první. Odmotal ale dvoumetrového hada z jejího krku. Až pozdější biopsie potvrdila, že zemřela následkem škrcení. Šerif, který byt vlastní, podle informací Journal & Courier s policií spolupracuje, ale pro média se vyjadřovat moc nechce. O tom, že má rád hady, se v městečku vědělo, dokonce jednoho ukazoval i během akce v místní škole.

Doporučeno
Islámský stát ležící, spící: Hrozba, kterou nelze zažehnat Islámský stát ležící, spící: Hrozba, kterou nelze zažehnat 3. listopadu 2019 14:15

Pro J&C se ale vyjádřil Lauřin právník, který ji v minulosti zastupoval při rozvodu. Tvrdí, že hady milovala a kvůli nim se zkomplikovalo i dohadování se o rozdělení majetku mezi bývalými manžely. 

Domů
Sdílet
Diskuse