Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2019 8:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Polícia pátra po 22-ročnom Slovákovi, ktorý sa pokúsil o vraždu. Nožom zasiahol ženu do krku, museli ju operovať

NEWS
Uložit Uložené

Polícia z Banskej Bystrice žiada verejnosť o pomoc v prípade, že majú akékoľvek informácie.

Včera v popoludňajších hodinách napadol 22-ročný Slovák ženu v uličke neďaleko Námestia SNP v Banskej Bystrici. Nožom jej poranil životne dôležitý orgán, a tak musela byť okamžite prevezená do nemocnice, kde podstúpila operáciu. Polícia už prípad vyšetruje a verejnosť prosí o pomoc s nájdením páchateľa. Na sociálnej sieti zverejnila aj jeho fotografiu a ľudia v komentároch upresnili aj jeho civilné meno a miesto bydliska. 

Mladík je podozrivý z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu. Na Facebooku polícia informuje aj o potenciálnom nebezpečí: „Úkonmi, ktoré polícia do týchto chvíľ vykonala, bolo okrem iného zistené, že hľadaný môže mať psychické problémy a jeho konanie môže byť nevyspytateľné,“ upozorňuje polícia. 

Zatiaľ nie je isté, kde sa môže mladý muž nachádzať, kompetentní však sľúbili, že budú o všetkom informovať na sociálnej sieti. Nevieme ani to, čo 22-ročnému útočníkovi hrozí v prípade, že sa podarí chytiť ho. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse