Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2019 17:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Eminem kromě Rihanny naložil i dalším známým ženám. Jak se po deseti letech hájí?

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Veterána z Detroitu doběhla minulost.

Před několika dny se na internet dostala několikasekundová nahrávka stará přibližně 10 let, na které máme možnost slyšet rapovat Eminema o tom, že v konfliktu mezi Rihannou a Chrisem Brownem stojí na straně zpěváka. Konstatuje, že i on by Rihannu zbil, což samozřejmě mnoho posluchačů pobouřilo bez ohledu na to, že jde o velmi starou a nikdy nepoužitou verzi skladby.

Později jsme se dočkali i rozšířené verze s kompletní slokou, kde kromě Rihanny Eminem mluví také o ubližování dalším známým osobnostem. Své vzkazy si na disstracku našly například i Natasha Bedingfield nebo herečka Dakota Fanning, která měla v době vzniku nahrávky jen 16 let. Eminem v textu skladby mluví o jejím zabití.

Původně se raper k situaci nevyjadřoval, a to i přesto, že ho kontaktovali nejetablovanější deníky včetně The Guardianu. Nedávno jsme se dočkali alespoň oficiálního vyjádření veterána z Detroitu, které zveřejnil prostřednictvím publicisty Dennise Dennehyho. Argumentuje tím, že jde o starší věc a všechno je dnes jinak: „Uniklá skladba je starší než 10 let. Poté, co ji Eminem nahrál, vymazal ji a přepsal. Eminem a Rihanna mají skvělý vztah.“

Doporučeno
Eminem dissuje Rihannu a staví se na stranu Chrise Browna. Ve starší skladbě tvrdí, že by ji také zbil Eminem dissuje Rihannu a staví se na stranu Chrise Browna. Ve starší skladbě tvrdí, že by ji také zbil 4. listopadu 2019 15:44
Domů
Sdílet
Diskuse