Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2019 18:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Selena Gomez ironicky komentuje to, že kvůli ní Bella Hadid smazala fotku z Instagramu

NEWS
Uložit Uložené

Zpěvačka a modelka si po letech vyměnily názory velmi jednoduše a efektivně.

Fanoušci Seleny Gomez a Belly Hadid se v posledních dnech baví tím, co se mezi celebritami děje na Instagramu. Rivalita dvou oblíbených Američanek trvá již několik let a vše začalo tehdy, když populární zpěvák The Weeknd opustil Bellu Hadid kvůli Seleně. Sice se od ní následně vrátil k modelce, v současnosti však mají za sebou i druhý rozchod.

Doporučeno
Bella Hadid vymazala příspěvek na Instagramu kvůli komentáři od Seleny Gomez. Bývalé přítelkyně The Weeknda jsou rivalkami roky Bella Hadid vymazala příspěvek na Instagramu kvůli komentáři od Seleny Gomez. Bývalé přítelkyně The Weeknda jsou rivalkami roky 17. listopadu 2019 16:57

Když Selena nedávno komentovala fotku Belly Hadid, po krátké době ji autorka vymazala, čehož si pozorní uživatelé sociální sítě všimli a stihli udělat i screenshot. Netrvalo dlouho a k situaci se vyjádřila i samotná zpěvačka přímo pod příspěvkem fanouškovského profilu, kde ironicky napsala „to je hrozné“ a přidala i smutný emoji.

Chtěla tak poukázat na absurdnost toho, co v současnosti sledovatelné na Instagramu řeší, což má souvislost i s událostmi z posledních týdnů. Nejprve musela Selena řešit konspirace v souvislosti s Justinem Bieberem, později v souvislosti s Kim Kardashian a Taylor Swift. Zajímavostí je, že se lidé zaměřují na všechno kolem, i když se zpěvačka po dvou letech vrátila s novou tvorbou a avizuje i album.

Selena Gomez ironicky komentuje to, že kvôli nej Bella Hadid zmazala fotku z Instagramu
Selena Gomez ironicky komentuje to, že kvôli nej Bella Hadid zmazala fotku z Instagramu
Domů
Sdílet
Diskuse