Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2019 13:05
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Crash Bandicoot údajně dostane nové pokračování. Hrát budeš moci i za Coco, titul se ponese ve stylu původní trilogie

TECH
Uložit Uložené

Activision údajně pracuje na novém Crashovi.

Activision má podle nejnovějších spekulací připravovat nový díl ze série Crash Bandicoot. Insider Sabi (má kontroverzní statistiky správnosti informací) přinesl novinky o zatím neohlášeném čtvrtém díle. Ten by se měl nést ve stylu hratelnosti původní série od Naughty Dog. Nemělo by tedy jít o žádný open world adventurní zážitek ani platformovku v klasickém kabátku.

Spíše by mělo jít o uzavřené levely roztříděné do několika světů s různými mechanikami hratelnosti, jak jsme tomu byli svědky na začátku série či u Super Maria. Pokud Activision dodrží svůj zvyk z posledních tří let, nová hra by mohla vyjít v létě. Oznámení bychom se klidně mohli dočkat na prosincovém The Game Awards od Geoffa Keigleyho, kde nás čeká velké množství nových oznámení a herních trailerů.

Doporučeno
Pil C: Zrušil jsem deal s bankou, protože nabízela velmi málo peněz, za týden jsem viděl, že to vzal jiný raper (Rozhovor) Pil C: Zrušil jsem deal s bankou, protože nabízela velmi málo peněz, za týden jsem viděl, že to vzal jiný raper (Rozhovor) 3. listopadu 2019 13:15

Značka dlouho spala, jelikož se společnost bála, že dnešní publikum by se k ní nevrátilo. Společně s PlayStation však v roce 2017 přinesli remake ve znamení remasteru původní trilogie od Naughty Dog. Hra se stala nesmírně úspěšnou a prodávala se jako teplé rohlíky.

Activision tak neváhal a okamžitě odsouhlasil remaster Crash Nitro Racing, který vyšel o dva roky později, a tedy před pár měsíci. Remastery Spyra a Crashe se prodávají v milionech (jen N. Sane Trilogy se prodalo více než 10 milionů kusů) a Activision si tak rychle uvědomil, že udělal chybu, když čekal tak dlouho.

Nyní se zdá, že chce každý rok přijít s nějakým novým remasterem nebo dílem ze série, přičemž už v srpnu avizoval, že nezůstanou jen u těchto dvou značek. V každém případě, Crash je stále největší a vzhledem k prodejům každý očekával, že se dočkáme dalšího dílu. Potvrdil to víceméně samotný Activision. Dnes jsme navíc dostali zprávu o tom, že hra by měla být blíže, než by se mohlo zdát.

Existenci něčeho nového značí i nová reklama na PS4, v níž vidíme Crashe závodit nejen s Aku Aku (Umbakarna), ale i se zcela novou, žensky působící maskou.

Domů
Sdílet
Diskuse