Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2019 16:19
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Hlídací pes Hunter se stará o osiřelé mládě žirafy. Z dvojice zvířat se stali přátelé

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Žirafa a hlídací pes jsou netradiční dvojkou kamarádů.

V Jižní Africe se jednomu místnímu sirotčinci podařilo zachránit opuštěné mládě žirafy, o které se začal starat hlídací pes Hunter. Jak informuje 7 News, správkyně Janie Van Heerden potvrdila, že mezi dvojicí zvířat ihned vzniklo silné pouto.

Hlídací pes zřejmě vnímal žirafu jménem Jazz za součást své smečky, a tak ji jako mladšího člena pochopitelně se vší péčí ochraňoval. Poměr velikosti mezi touto dvojicí je však poměrně úsměvný.

Administrátor facebookové stránky sirotčince se vyjádřil, že Jazz je pod dohledem Huntera v skutečně dobrých rukách. Jak lze vidět na níže přiložených záběrech, Hunter a Jazz společně odpočívají, čistí se, no a v konečném důsledku působí jako sourozenci.

Tedy až na to, že jde o dva zcela odlišné druhy zvířat. Jim to však zjevně nevadí. V současné době by měl být zdravotní stav žirafy stále příznivější a její pečovatelé se pomalu připravují na to, že zvíře opět vypustí do volné přírody. Pro další společné záběry Jazz s Hunterem si můžeš prohlédnout fotoalbum sirotčince.

Domů
Sdílet
Diskuse