Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2019 21:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Muž tvrdí, že mu sáček s kokainem přivál do auta vítr

NEWS
Uložit Uložené

Kokain ve formě cracku se prý do auta muže dostal kvůli silnému větru.

37letého muže policie na Floridě zastavila za účelem běžné prohlídky poté, co nezastavil na křižovatce označené stopkou. Když přišli strážníci k autu blíže, všimli si, že muž dělá chaotické pohyby, a tak podrobněji prozkoumali jeho podezřelé chování. Podle portálu The Smoking Gun, kterému se podařilo získat i úřední dokumenty od policie, policie přichytila ​​muže, jak se snaží něco vyhodit přes okno spolujezdce.

Zároveň chtěl ukrýt plechovku od piva ve dveřích. Největší šok však pro policisty přišel v momentě, kdy našli nejprve skleněnou dýmku na crack a následně i průsvitný plastový obal, ve kterém byla podezřelá bílá krystalická látka.

Doporučeno
Zoufalá matka sdílela na Facebooku fotky drogově závislého syna. Sama je popisuje jako „tvář heroinu a pervitinu“ Zoufalá matka sdílela na Facebooku fotky drogově závislého syna. Sama je popisuje jako „tvář heroinu a pervitinu“ 12. října 2019 19:26

Řidič auta si podle dokumentů zveřejněných policií vymyslel výmluvu, že obal s drogou není jeho, do auta mu ho musel přivát vítr. Ve skutečnosti v přihrádce spolujezdce našli i další prázdné obaly. Expertíza později potvrdila, že jde o crack, což je nejnebezpečnější forma kokainu, protože uživatel je závislý hned po prvním požití a droga se vstřebává ještě rychleji.

V současnosti bylo proti muži vzneseno obvinění za dopravní přestupky i manipulování s drogami. Sice byl Zak propuštěn, 3. prosince ho čeká slyšení a bude čelit několika rokům za mřížemi.

Muž tvrdí, že mu sáčok s kokaínom privial do auta vietor. Do dverí skrýval plechovku od piva
Muž tvrdí, že mu sáčok s kokaínom privial do auta vietor. Do dverí skrýval plechovku od piva
Domů
Sdílet
Diskuse