Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2019 10:15
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Reportéra během živého vysílání nahánělo prase

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Novinář musel pro zvířetem utíkat, ale snažil se pokračovat ve vysílání.

V živém vysílání se může stát opravdu všechno. Důkazem toho je i úsměvné video z Řecka, které zachycuje reportéra v nepříjemné situaci. Nahánělo ho totiž prase.

Lazos Mantikos měl za úkol informovat o tom, jak povodně zničily úrodu. To však ještě nečekal, že ho začne během živého vysílání honit prase. Snažil se zachovat si chladnou hlavu a v živém přenosu pokračoval. Musel však uhýbat „nájezdům“ zvířete.

On se sice nesmál a chtěl to uhrát na profesionála, ale moderátoři ve studiu to až tak dobře nezvládli. Začali se smát, dokonce bylo slyšet i smích zpoza kamer. Jeden z moderátorů se sice snažil komunikovat s novinářem a situaci zachránit, ten byl však zaneprázdněn úhybný manévry.

Doporučeno
Moderátorku během živého vysílání překvapil její syn. Právě informovala o útoku Turecka na Sýrii, zachovala ale chladnou hlavu Moderátorku během živého vysílání překvapil její syn. Právě informovala o útoku Turecka na Sýrii, zachovala ale chladnou hlavu 10. října 2019 9:54

Mantikos mimo jiné ve videu přiznává, že je prase pronásledovalo celý den, dokonce ho i kouslo, píše The Independent s odvoláním na the Guardian. Živé vysílání bylo z přímořského letoviska Kineta, město zasáhly přívalové deště.

Domů
Sdílet
Diskuse