Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2019 12:35
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Bratr Pabla Escobara představil skládací smartphone za 7,5 tisíce korun, tvrdí, že je lepší než iPhone

TECH
Uložit Uložené

Je levný a podle reklamy přitáhne především pozornost žen.

Fold 1 je novým skládacím telefonem na trhu. Představila ho společnost Escobar, kterou vlastní bratr Pabla Escobara. Ano, toho, který pracuje na léku proti AIDS a tvrdí, že Elon Musk mu ukradl nápad na plamenomet. Tentokrát se snaží předběhnout iPhone. Tvrdí, že jeho nový mobil je lepší než oblíbenec od Applu. O novince píše The Next Web.

Doporučeno
Elon Musk ukradl podle bratra Pabla Escobara jeho nápad na plamenomet. Žádá od něj 100 milionů dolarů Elon Musk ukradl podle bratra Pabla Escobara jeho nápad na plamenomet. Žádá od něj 100 milionů dolarů 19. července 2019 13:49

Skládací hračka za 7 500 Kč

6GB RAM, 128 GB prostoru a cenovka v přepočtu 7,5 tisíc korun. Nový skládací mobil je nejen levný, ale podle reklamy, kterou firma vydala, je prý lákadlem především pro ženy. Spoře oděné krásky se s ním procházejí a hrají, jejich široké úsměvy zjevně naznačují spokojenost s technologickou novinkou.

Pokud by tě zajímalo, jak v praxi tento telefon funguje, budeš se muset spokojit s kratičkým 13sekundovým videem. Z ukázky se ale mnoho nedozvíme.

Prý vyrobí 100 tisíc kusů a vedení firmy je přesvědčeno, že se rychle vyprodají. Roberto Escobar se chlubí tím, že vytvořil „první skládací smartphone na světě“. Dodává, že díky efektivní produkci se mu podařilo snížit cenu na minimum. Je pravda, že Samsung (který svůj skládací telefon představil již v únoru tohoto roku) prodává ten svůj za skoro 45 tisíc korun. Ten má mít ať 12 GB RAM.

V každém případě, mladému CEO nechybí sebevědomí: „Escobar je nejlepším smartphonem na světě,“ prohlásil. Je přesvědčen o tom, že tímto vynalezl recept na úspěch a že vytvořil jedinečný produkt dostupný pro všechny.

Domů
Sdílet
Diskuse