Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2019 14:00
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

V Ulici netočíme líbání, jen sex před a po, říká herec Marek Salvet. Kolik si vydělá za jeden natáčecí den? (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

Marek Salvet je influencer, budoucí ekonom a herec z nekonečného seriálu Ulice. Podívej se na rozhovor, který jsme s ním udělali.

Marek Salvet je šestnáctiletý influencer, který má na Instagramu přes 40 tisíc sledujících, budoucí ekonom a také Filip Maléř z nekonečného seriálu Ulice, který mohou vidět diváci každý den na televizních obrazovkách stanice Nova.

Rozhovor, který vedl náš moderátor Martin Vévoda, se točil právě okolo jeho role v seriálu. „Natáčení trvá tři hodiny, jak kdy. Filipovi bude v lednu osmnáct, nedaří se mu na škole. Asi bych doufal, aby se zlepšil ve škole, aby se odstěhoval od rodičů a našel vlastní byt. Aby to byl takový drsňáček,“ říká o své postavě Marek. Kvůli postavě mu prý dokonce fanoušci píší na Instagramu i streamech. 

Jak zvládá dva vztahy, jeden v seriálu a druhý v reálném životě? A kolik si vydělá za jeden natáčecí den? I toto se dozvíš v rozhovoru.

Doporučeno
Renne Dang: Drogy nejsou pro hloupý lidi (Rozhovor) Renne Dang: Drogy nejsou pro hloupý lidi (Rozhovor) 3. prosince 2019 16:02
Domů
Sdílet
Diskuse