Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2019 0:30
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Makhmud Muradov vyhrál další boj v UFC! Soupeři dal nesmírně tvrdé KO

SPORT UFC
Uložit Uložené

Makhmud Muradov má za sebou druhý zápas pod hlavičkou UFC.

Česko-uzbecký bojovník Makhmud Muradov dnes na akci UFC ve Washingtonu nastoupil do svého druhého zápasu pod hlavičkou neslavnější MMA ligy na světě. V tom prvním vyhrál 3:0 na body proti tvrdému italskému soupeři a tentokrát na něj čekala další náročná zkouška. 

V oktagonu si totiž poměřil síly s nebezpečným Američanem Trevorem Smithem, který měl na půdě UFC již 11 zápasů.

Doporučeno
10 nejlepších zápasů Makhmuda Muradova 10 nejlepších zápasů Makhmuda Muradova 27. září 2019 15:30

Muradov však do zápasu nakráčel s neuvěřitelnou šňůrou 12 výher v řadě, zatímco jeho soupeř v posledních dvou zápasech prohrál. A svou fenomenální formu „Mach“ potvrdil i v dnešním zápase, který otevřel celý turnaj.

V úvodních kolech se Muradovi dařilo dominovat a v závěru druhého jsme se málem dočkali ukončení, když česko-uzbecký zápasník nasadil Američanovi rear-naked choke. Bohužel však vypršel časový limit druhého kola, a tak už náš zápasník nemohl bojovníka ukončit.

Zápas se tak přesunul do posledního třetího kola, ve kterém Muradov nezaváhal a soupeři uštědřil nesmírně tvrdé KO úderem pravačkou na bradu. Připisuje si tak další úžasnou výhru a pokračuje v nádherné krasojízdě. Gratulujeme!

Domů
Sdílet
Diskuse