Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2019 15:35
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

V novém biblickém simulátoru hraješ za Ježíše Krista, uzdravuješ nemocné, chodíš po vodě a rozmnožuješ ryby

TECH
Uložit Uložené

Ve hře tě dokonce i ukřižují.

Nový propracovaný a realistický open-world simulátor pro věřící s názvem I Am Jesus Christ od Steamu je inspirovaný příběhy z Bible. Děj se samozřejmě odehrává v dobách před 2 000 lety a mapuje působení Ježíše Krista.

Hru přinesl vývojář SimulaM. V novince, která údajně pokrývá období od křtu Ježíše Krista až po vzkříšení, můžeš vykonávat až 30 různých zázraků, jako je léčení nemocných či chození po vodě. Také v ní bojuješ proti Satanovi, zúčastníš se poslední večeře a dokonce tě i ukřižují. Svou moc zvyšuješ tím, že křtíš své následovníky.

Doporučeno
Rush na B či legendární de_dust2. Counter-Strike 1.6 hráli všichni a i po 15 letech existují přeplněné servery Rush na B či legendární de_dust2. Counter-Strike 1.6 hráli všichni a i po 15 letech existují přeplněné servery 29. listopadu 2019 16:37

„Vrať se o 2 000 let zpátky, do starých časů, a následuj kroky Mesiáše. Hra pokrývá období od křtu Ježíše Krista až po vzkříšení. Chtěl ses někdy stát jím – jedním z neprivilegovanějších a nejmocnějších lidí na světě?“ Takto zní popis v online herní knihovně Steam.

Vývojáři už k novince vydali i oficiální trailer. V něm můžeme vidět, jak hlavní protagonista – Ježíš Kristus uzdravuje nemocné, chodí po vodě, uklidňuje bouři či rozmnožuje ryby. Přestože datum vydání hry ještě nebylo oficiálně stanoveno, bude ji možné spustit na všech počítačích, které disponují minimálně operačním systémem Windows 10.

Domů
Sdílet
Diskuse