Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2019 9:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Promluvila máma Juice WRLDa: Bojoval se závislostí na lécích, jeho osud může pomoci jiným

HUDBA
Uložit Uložené

Podle matky známého rapera si mají možnost ostatní rapeři i široká veřejnost uvědomit, jak může dopadnout závislost.

V neděli zemřel raper Juice WRLD, jeho smrt po záchvatu však zatím stále nebyla objasněna. Policie našla v zavazadlech jeho týmu více než 30 kilo marihuany a 6 lahví s kodeinem, zároveň i jeho okolí přiznává, že byl závislý na různých lécích na předpis. V oficiálním vyjádření to potvrdila i máma zesnulého 21letého interpreta, podle níž může být osud jejího syna pomocí pro všechny s obdobným problémem.

Doporučeno
Proč američtí rapeři umírají tak mladí? Proč američtí rapeři umírají tak mladí? 9. prosince 2019 18:38

„Jak již Juice WRLD odhalil fanouškům v rámci své tvorby, skutečně bojoval se závislostí na lécích na předpis. Závislost nezná hranice a její dopad může překročit hranici u člověka, který s ní bojuje,“ řekla matka rapera podle Billboardu. „Doufáme, že diskuse, kterou začal svou hudbou a svým osudem, pomůže ostatním vyhrát jejich souboj. Právě to si Juice WRLD přál víc než cokoli jiného,“ doplnila.

Oficiální příčina smrti zatím potvrzena nebyla a bude se čekat na pitvu, podle informací TMZ však musel přítomný záchranář podat hudebníkovi po záchvatu lék, který se používá při předávkování.

Na tragickou událost reagovalo množství nejlepších interpretů v zámořském hudebním průmyslu, kteří se s talentovaným kolegou loučili. Trippie Redd se dokonce nechal slyšet, že po tomto případě s drogami definitivně skončí. 

Domů
Sdílet
Diskuse