Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2019 v 8:23
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Řidič na D7 jel v protisměru a způsobil hromadnou nehodu, na místě zemřel

NEWS
Uložit Uložené

V neděli pozdě večer došlo k vážné nehodě na D7.

V neděli pozdě večer došlo na dálnici D7 u exitu 9 na Buštěhrad k vážné dopravní nehodě. Tu dle dostupných informací zavinil řidič, který jel v protisměru. Tím pak způsobil srážku celkem 6 aut. Řidič, který nehodu zavinil, podle serveru Novinky na místě zemřel, další člověk utrpěl vážná zranění.

Doporučeno
Smrtelná nehoda u Špindlerova Mlýna: Video těsně po tragédii ukazuje trosky aut Smrtelná nehoda u Špindlerova Mlýna: Video těsně po tragédii ukazuje trosky aut 22. září 2019 v 19:56

Prvotní informace zatím naznačují tomu, že muž za volantem si spletl jízdní pruh, a proto jel v opačném směru. Údajně se má totiž jednat o Angličana a jak je známo, v Anglii se jezdí na levé straně silnice. V autě byl údajně nalezen také anglický pas.

Na místo nehody byli přivolání policisté, zdravotníci i hasiči. Dálnice pak musela být v obou směrech uzavřena kvůli přivolanému vrtulníku, který na ní přistával a těžce zraněného řidiče dodávky, do kterého muž v protisměru narazil, musel být přepraven do nemocnice

Domů
Sdílet
Diskuse