Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
29. prosince 2019 9:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cristiano Ronaldo je nejlépe vydělávajícím influencerem světa za rok 2019. Kolik desítek milionů vydělal?

NEWS
Uložit Uložené

Před Kendall Jenner a Lionelem Messim má výrazný náskok.

Cristiano Ronaldo podle dostupných informací vydělává lépe ze svých influencerských aktivit a spoluprací než z fotbalu. Samozřejmě, právě díky němu se zviditelnil, dnes jsou však již jeho příjmy z Instagramu nejvyšší ze všech známých osobností, informuje portál Buzz Bingo.

Podle něj si fotbalista za rok 2019 přilepšil o 47,8 milionu dolarů. Za jeden příspěvek si přitom účtuje necelý milion. Nejčastěji se jeho příspěvky týkají tenisek Nike, ale i vlastní voňavky, nemá však problém promovat ani stránku pro ty, kteří řeší problém s vypadáváním vlasů.

Doporučeno
Cristiano Ronaldo se rozplakal, když mu ukázali video jeho otce rok před tím, než zemřel na následky alkoholismu Cristiano Ronaldo se rozplakal, když mu ukázali video jeho otce rok před tím, než zemřel na následky alkoholismu 16. září 2019 11:47

Druhým nejlépe vydělávajícím influencerem je Lionel Messi, který v roce 2019 vydělal z Instagramu skoro o polovinu méně než jeho kolega a zároveň rival z fotbalového světa. Za příspěvek si žádá skoro 680 tisíc dolarů a nejčastěji promuje adidas, Lays a také značku šperků Jacob & Co.

Nejlépe vydělávající ženou je na třetím místě Kendall Jenner, která si v uplynulých 12 měsících přilepšila o necelých 16 milionů dolarů jen za příspěvky na sociální síti. Nejvíce jí vydělala značka spodního prádla Calvin Klein a kosmetika.

Na čtvrtém místě je David Beckham, následuje Selena Gomez a Neymar. Podrobné interaktivní infografiky najdeš na stránce Buzz Bingo zabývající se analýzou profilů celebrit po stránce reklamy.

Cristiano Ronaldo je najlepšie zarábajúcim influencerom na planéte v roku 2019. Koľko desiatok miliónov zarobil?
Cristiano Ronaldo je najlepšie zarábajúcim influencerom na planéte v roku 2019. Koľko desiatok miliónov zarobil?
Domů
Sdílet
Diskuse