Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2020 9:31
Čas čtení 5:43
Barbara Leschingerová

10 nejočekávanějších komedií a animovaných filmů roku 2020

10 nejočekávanějších komedií a animovaných filmů roku 2020
Zdroj: Disney/Pixar
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nech se strhnout akčními komediemi a dojemnými animovanými filmy, které tě budou provázet rokem 2020.

Pokud jsi pravidelným návštěvníkem našeho webu, jistě ti neunikly filmové články, kterými jsme ti představili, co nás čeká a nemine v roce 2020. Seznámili jsme tě s nejzajímavějšími horory, neznámými snímky a sestavili jsme padesátku nejočekávanějších filmů tohoto roku. 

Sérii preview článků ukončíme výběrem nejočekávanějších komedií a animovaných snímků, při kterých nebude nouze o zábavu či dojemné scény. Čeká tě řada návratů oblíbených postav a samozřejmě i několik zcela nových příběhů. Podobně jako zhodnocení roku 2019 z pohledu nejlepších komedií a animáků, i představení roku 2020 rozdělíme na 5 míst pro animáky a 5 pro komedie.

Doporučeno
10 nejočekávanějších hororů roku 2020 10 nejočekávanějších hororů roku 2020 5. ledna 2020 17:31

The Lovebirds (režie: Michael Showalter)

Mladý pár se ocitne na pokraji rozpadu jejich vztahu, ale v tom se nechtěně zaplete do záhadné vraždy. Když se přiblíží k očišťování jejich jmen a k řešení případu, musí zjistit, jak jejich vztah může přežít tuto noc. 

Režisér Michael Showalter se po zdařilé komedii The Big Sick pouští do komediálního krimi dramatu The Lovebirds. V hlavní roli je opět Kuma Nanjiani, a po jeho boku si zahrají Issa Rae a Anna Camp. Komedie poputuje do amerických kin 3. dubna.

Kumail Nanjiani a Issa Rae

Najočakávanejšie komédie a animáky 2020
Najočakávanejšie komédie a animáky 2020 Zdroj: HBO


Ghostbusters: Afterlife (režie: Jason Reitman)

Po neúspěšné ženské verzi Krotitelů duchů přichází další pokus v podobě nového příběhu, který naváže na původní filmy a přinese staré známé tváře jako Bill Murray, Dan Aykroyd a Sigourney Weaver. 

Svobodná matka Callie přijíždí se svými dětmi Trevorem a Phoebe do malého městečka, aby převzala statek po mrtvém otci. Členové rodiny jsou potomci Egona Spengiera, jednoho z původních Ghostbusters, který jim zanechal tajné dědictví. 

Režisér Jason Reitman se vydal po stopách svého otce Ivana Reitmana, který natočil původní dva komediální filmy Krotitelé duchů. V akčním komediálním dramatu Ghostbusters: Afterlife si také zahrají Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard a Mckenna Grace. Premiéra je naplánována na 9. července 2020.

Free Guy (režie: Shawn Levy)

Ryanu Reynoldsovi se v komediálním žánru opravdu daří a bude tomu tak i letos, protože ho uvidíš hned ve dvou zábavných filmech, které rozhodně stojí za zmínku. 

V akční komedii Free Guy se dostaneme do virtuálního světa, ve kterém jeden bankéř zjistí, že se stal součástí open-world videohry s názvem Free City. Když se hra dostane do rukou zlomyslných developerů, je na Guyovi, aby se z náhodného diváka stal skutečným hrdinou. 

Režii si vzal na starosti Shawn Levy, producent seriálu Stranger Things, který například natočil akční drama Real Steel nebo komedii The Internship. Levy přivedl do filmu i dvě seriálové hvězdy, jako jsou Jodie Comer (Killing Eve) a Joea Keeryho (Stranger Things). Komedie Free Guy by měla do našich kin dorazit jako letní blockbuster 9. července 2020.

Bill & Ted Face the Music (režie: Dean Parisot)

2020 je rok návratů i pro dvojici Bill a Ted, která bavils diváky koncem 80. a začátkem 90. let bláznivými cestami časoprostorem. Svá dobrodružství začínali jako mladí rockeři, ale v očekávaném návratu se z nich stanou tatínkové ve středním věku, kteří se znovu pokusí zachránit svět svou hudbou.

Domů
Sdílet
Diskuse