Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2020 19:23
Čas čtení 0:33
Viktor Kniš

Podaří se Rytmusovi zhubnout 13 kilo do konce května? Proměnu bude mapovat na YouTube

NEWS
Uložit Uložené

Rytmus startuje sérii vlogů, ve kterých bude mapovat svůj tréninkový progres.

Rytmus zasvětil rok 2019 tvrdé práci na hned několika projektech. Kromě společného alba Kontrafaktu se věnoval dokumentárnímu filmu Tempos, o něco méně se však vedle toho věnoval vlastní životosprávě, kterou zanedbával. Nezdravé jídlo a chybějící tréninky si má v plánu nyní vynahradit a spouští novou sérii videí, ve kterých bude pravidelně mapovat, jak se mu daří hubnout.

Doporučeno
Nejdražší a nejvelkolepější vystoupení ve slovenském rapu: Rytmus se symfonickým orchestrem opět přepisoval rekordy (Report) Nejdražší a nejvelkolepější vystoupení ve slovenském rapu: Rytmus se symfonickým orchestrem opět přepisoval rekordy (Report) 23. září 2019 17:57


Začíná na váze více než 98 kilogramů a společně s trenérem se dohodli na tom, že do 31. května bude mít 85 kilogramů. Sám tvrdí, že by to zvládl i dříve, nechce to však zbytečně přehánět. Věnovat se bude především tréninkům v gymu, pravděpodobně přijde na řadu i kardio cvičení na kole nebo běh.

Cílem Rytmuse je mapovat hubnutí na videu zejména proto, aby se opravdu přinutil, protože právě pozornost diváků ho motivuje a drží daleko od selhání. Zároveň může být nakopnutím i pro další lidi.

Domů
Sdílet
Diskuse