Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2020 18:20
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Marvel pracuje na Captain Marvel 2. Pokračování vytvoří zcela nový tým a zřejmě dorazí do kin až v roce 2022

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V pokračování nastane výměna scénáristů i režisérů.

Marvel Studios vydalo filmy, pro které stále neohlásilo pokračování. Nemusíme se ale obávat, že neuvidíme Black Panthera 2 a podobně. Zatím byly představeny jen seriály a filmy ze 4. Fáze MCU (Marvel Cinematic Universe a počiny od roku 2020 do roku 2021). V 5. Fázi uvidíme mnohem více filmů a seriálů, mezi které patří jak dvojka Black Panthera, tak Captain Marvel. Právě druhý jmenovaný se v Marvel Studios konečně rozjel.

Doporučeno
Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) 28. září 2019 11:38

The Hollywood Reporter přišel se zprávou, že Marvel najal Megan McDonnell, aby pro pokračování napsala scénář. Megan pro ně už napsala seriál WandaVision, který by se měl na Disney+ objevit už koncem tohoto roku, očividně jsou s ní tedy spokojeni. Změna nastane i na režisérském postu. Duo Anna Boden a Ryan Fleck se pro sequel nevrátí. 

Podle zdrojů THR se Marvel pokouší najít ženskou režisérku s tím, že příběh by měl být zasazen do současnosti. Fleck a Boden s Disney údajně jednají o natočení jedné z budoucích Disney+ sérií. Premiéry bychom se měli dočkat v roce 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse