Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2020 15:17
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Pád helikoptéry s Kobem Bryantem a jeho dcerou nezpůsobilo selhání motoru. Jaká alternativa je nejpravděpodobnější?

NEWS
Uložit Uložené

Zatím vše nasvědčuje tomu, že se helikoptéra zhroutila kvůli nepříznivému počasí, které znemožnilo výhled pilota a pohyb stroje.

Americký úřad pro bezpečnost dopravy vyloučil, že by za zhroucením helikoptéry Kobeho Bryanta bylo selhání motoru, informuje CNN. Vyplynulo to z vyšetřování tragédie, která se stala před zhruba dvěma týdny nedaleko Los Angeles. I nadále tak nejpravděpodobnějším důvodem nešťastné události zůstává nepříznivé počasí, které znemožnilo pilotovi jakýkoliv výhled.

Stroj podle vyšetřovatelů vletěl do oblaků a pilot mohl podcenit situaci, která přišla s mlhou a deštěm. Ve snaze zachránit situaci již nemusel postupovat správně. Zatím však neexistují žádné závěry, ze kterých by vyplývalo, zda byl profesionální pilot na vině.

Doporučeno
Lidé lynčují novináře, kteří připomínají, že Kobe Bryant v minulosti čelil obvinění ze znásilnění. Co se ve skutečnosti stalo? Lidé lynčují novináře, kteří připomínají, že Kobe Bryant v minulosti čelil obvinění ze znásilnění. Co se ve skutečnosti stalo? 28. ledna 2020 16:05
Domů
Sdílet
Diskuse