Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2020 16:00
Čas čtení 0:30
Adam Smeták

Čeští biatlonisté slaví bronz! Uspěli ve smíšené štafetě

NEWS BIATLON
Uložit Uložené

Hned v úvodní fázi mistrovství světa v biatlonu slavíme úspěch!

Český tým na mistrovství světa v biatlonu v Anterselvě slaví první medailový úspěch! Ve smíšené štafetě ve složení Eva Kristejn Puskarčíková, Markéta Davidová, Ondřej Moravec a Michal Krčmář si odnáší bronz. První skončili Norové a stříbro si na krk pověsili domácí Italové. Informuje o tom deník Sport.

Jde o skvělý start, neboť šlo o vůbec první soutěžní závod v rámci mistrovství světa. A pro Česko jde o třetí medailový úspěch. Bronz získali naposledy v roce 2013. Tehdy se závodilo v Česku. Ve složení Veronika Vítková, Gabriela Koukalová, Michal Šlesingr a Moravec pak v roce 2015 dokonce vybojovali titul. A to na mistrovství světa ve Finsku. 

Doporučeno
Hip hopové značky, na které jsme raději zapomněli: Od FUBU přes Rocawear až po Rytmus Fashion Hip hopové značky, na které jsme raději zapomněli: Od FUBU přes Rocawear až po Rytmus Fashion 10. února 2020 16:20
Domů
Sdílet
Diskuse