Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2020 21:26
Čas čtení 1:03
Viktor Kniš

Tyson Fury: Až porazím Wildera, užiju si s 30dolarovými prostitutkami a kokainem

SPORT
Uložit Uložené

Legendární zápasník přichází s dalšími kontroverzními vyjádřeními.

Bývalého boxerského šampiona Tysona Furyho čeká v sobotu odveta proti Wilderovi, v níž si nepřipouští jiný výsledek než vítězství. Pro portál Daily Caller už zároveň odhalil i své plány bezprostředně po skončení zápasu. Jelikož se zápas bude konat v Las Vegas, Fury se rozhodl, že si noční město užije naplno. Chce si užívat s prostitutkami a kokainem.

Doporučeno
Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem 16. června 2019 19:09

Novinář tuto odpověď skutečně nečekal, a tak jen konstatoval, že to pravděpodobně nebudou jen tak obyčejné ženy. Tyson Fury s úsměvem upřesnil, že to budou „30dolarové prostitutky“.

Neporažený britský profesionální boxer se svými kontroverzními vyjádřeními proslavil už dávno, v minulosti například tvrdil, že masturbuje 7krát denně, aby si zvýšil hladinu testosteronu, nebo že orální sex dělá i kvůli tomu, aby procvičoval svaly na dolní čelisti. Řekl také, že si ruce namáčí do benzínu, aby zvýšil šance na knokaut.

Domů
Sdílet
Diskuse