Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2020 16:29
Čas čtení 0:59
Tina Hamarova

Autor knih Game of Thrones George R.R. Martin využil izolaci kvůli koronaviru k psaní nové knihy

KULTURA KORONAVIRUS
Uložit Uložené

„Trávím více času ve Westerosu než v reálném světě,“ napsal Martin na svém blogu.

Lidé po celém světě se snaží izolovat, aby zabránili šíření nákazy Covid-19 dále do svého okolí. Jinak to není ani v případě spisovatele George R.R. Martina, autora knih Hry o trůny, který již 8 let hovoří o nové šesté části fantasy série „Píseň ledu a ohně“. Na svém blogu totiž napsal, že tento čas konečně využije k dokončení nové knihy s názvem Větry zimy“ (Winds of Winter).

Autor kníh Game of thrones George R.R. Martin využil izoláciu pred koronavírusom na písanie novej knihy
Zdroj: TASR/Chris Pizzello/Invision/AP

„Jsem si vědom toho, že jsem už v té nejvíce ohrožené části populace vzhledem k mému věku a fyzické kondici. Ale cítím se dobře a s rodinou děláme všechny kroky k tomu, abychom se ochránili. Já sám jsem na izolovaném místě jen v doprovodu jednoho kolegu a nechystám se ani do města, ani na setkání s kýmkoli. Popravdě řečeno, trávím více času ve Westerosu než v reálném světě,“ napsal Martin na blogu, čímž dal jasně svým fanouškům najevo, že je v pořádku a dokonce jim splní i dlouhodobé přání na novou knihu.

Domů
Sdílet
Diskuse