Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2020 12:37
Čas čtení 0:37
Daniel Mikolášik

Britského premiéra Borise Johnsona pozitivně testovali na koronavirus

NEWS BORIS JOHNSON KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Aktuálně se nachází izolovaný v karanténě ve svém sídle na Downing Street.

Britský premiér Boris Johnson je pozitivně testován na nový koronavirus. Aktuálně se nachází v karanténě ve svém sídle na Downing Street, kde se izoluje. Vládu bude ale nadále vést, avšak na dálku. Oznámil to prostřednictvím Twitteru.

Doporučeno
Princ Charles má koronavirus. Ve svých 71 letech patří do ohrožené skupiny Princ Charles má koronavirus. Ve svých 71 letech patří do ohrožené skupiny 25. března 2020 12:06

„Za posledních 24 hodin jsem projevoval mírné příznaky a měl jsem pozitivní test na koronavirus. Aktuálně se izoluji, ale nadále budu vést vládu přes videokonferenci, dokud budeme bojovat proti tomuto viru. Společně ho porazíme,“ uvedl Johnson ve statusu a doplnil označení Zůstaň doma, zachraň život.

Počet obětí koronaviru ve Spojeném království se podle záznamů Univerzity Johna Hopkinse zvýšil na 580. Celkově hlásí v zemi již 11 812 nakažených lidí. Pro srovnání, před dvěma dny to bylo teprve kolem 8 tisíc případů.

Domů
Sdílet
Diskuse