Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2020 14:30
Čas čtení 7:42
Jakub Paulík

Miliardář si vzal svou dceru za ženu. Vibrátor, který používali, byl proti němu použit u soudu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dceři tvrdil, že v minulém životě museli být určitě manžely.

Když se o údajném incestu mezi miliardářem Brucem McMahanem a jeho dcerou Lindou dozvěděla média, bohatý Američan udělal vše pro to, aby je umlčel. Žaloval noviny The Village Voice, z Wikipedie nechal smazat svůj profil a pustil se do soudního sporu se svou milenkou – dcerou.

Když byla Linda ještě mladá, měl se o ni starat jako příkladný otec, ale jednoho večera při lahvi vína začal fantazírovat. Cítil mezi nimi obrovskou chemii a domníval se, že v minulém životě byli určitě partnery.

Doporučeno
Otec ho mlátil a lidé na ulici ho pronásledovali. Sloní muž zemřel ve 27 letech při pokusu o spánek vleže Otec ho mlátil a lidé na ulici ho pronásledovali. Sloní muž zemřel ve 27 letech při pokusu o spánek vleže 5. dubna 2020 12:21
V tomto článku si přečteš:
  • Jak může mít genetika podle psychologa vliv na sexuální přitažlivost mezi rodinou
  • Jak prý McMahan svedl svou dceru
  • Jakým způsobem měl proběhnout jejich svatební obřad
  • Za co nakonec svou milenku a dceru žaloval
  • Proč byl vibrátor použitý u soudu jako důkaz proti McMahanovi
  • O tom, jak se kvůli údajnému incestnímu vztahu nechal vymazat z Wikipedie

Miliardár si vzal svoju dcéru za ženu. Vibrátor, ktorý používali, bol proti nemu použitý na súde
Zdroj: cdn.klimg.com/

U lahve vína se dceři rozpovídal o svém sexuálním životě

V roce 1987 se tehdy 18letá Američanka Linda Hodge žijící s adoptivními rodiči rozhodla, že se pokusí najít svou biologickou rodinu. Díky specializované firmě se dopracovala k matce Myre Westphall a otci Bruci McMahanovi, který byl úspěšným podnikatelem. Podle jeho přátel měl být McMahan mužem, pro kterého nebyl žádný sen dostatečně velký. Jistou dobu prý toužil po založení vlastního státu, píše The New York Post.

Podnikatel v jeho pozici si nemohl dovolit, aby byl oklamán neznámou dívkou a její matkou, se kterou kdysi dávno strávil noc. Rozhodl se proto podstoupit test DNA. Po zjištění, že je opravdu jejím otcem (test měl prokázat 99,7 % shodu), měl být miliardář McMahan výjimečně nadšený a před svými kolegy tvrdil, že našel svou dávno ztracenou dceru.

Doporučeno
18letou dívku sexuálně přitahovali zločinci. Nadchlo ji, že její kluk pobodal člověka 18letou dívku sexuálně přitahovali zločinci. Nadchlo ji, že její kluk pobodal člověka 24. března 2020 8:18

Ta si později změnila své příjmení na Hodge McMahan. Linda po střední škole začala studovat psychologii, přičemž se její bohatý otec postaral, aby si nemusela platit drahé školné. Do jejích 29 let měli mezi sebou udržovat normální vztah otce a dcery. Ten se ale začal měnit v roce 1998. Tehdy ještě svobodná Linda končila studium doktorským titulem a Bruce byl postarším 59letým pánem, kterému se hroutilo již čtvrté manželství. 

Jednoho večera pozval svou dceru, která v té době bydlela v jeho luxusním sídle, do svého pokoje. McMahanova čtvrtá žena Cynthia měla být v té době v lázních, a tak jim zůstalo ničím nerušené soukromí. Otevřeli si láhev vína a McMahan se po jistém čase rozpovídal o svých sexuálních zkušenostech se ženami. Dceři Lindě měl vyprávět o tom, že svým partnerkám rád kupuje oblečení z kožešiny a má rád sex na kožiších z norků, uvádí Miami New Times

Výčitky, strach z pekla a výměna vibrátorů

Podle výpovědi Lindy si měli následně otec s dcerou pustit prvních 30 minut ze snímku Braveheart (Statečné srdce). Vztah hrdiny Williama Wallace (Mel Gibson) s jeho ženou mu měl prý připomínat je dva, tvrdil dceři. McMahan se jí měl v alkoholickém opojení svěřit, že podle jeho názoru byli v minulém životě spolu ženatí. Následně ji požádal o polibek. Přibližně 2 hodiny měli spolu zažívat intimní chvíle, ale k sexu tehdy ještě nedošlo.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 83062 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • O tom, jak byla Linda milenkou svého otce, zatímco se zasnoubila s jiným mužem
  • Jak reagovala manželka McMahana, když se dozvěděla o jeho incestním vztahu s dcerou
  • Proč se Linda rozhodla se svým milencem a otcem skoncovat
  • Jak mu soudní spor téměř zruinoval pověst, a proč se jeho aféra nedostala do všech světových deníků
  • Jak se podařilo McMahanovi svou kontroverzní minulost téměř vymazat z internetu
Domů
Sdílet
Diskuse