Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2020 21:32
Čas čtení 0:27
Jakub Paulík

Drake překonal na TikToku Kylie Jenner. #ToosieSlide nasbíral za 2 dny miliardu zhlédnutí

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Drakeova nová skladba je hitem (nejen) TikToku.

Drakeův song Toosie Slide se stal hybnou silou TikToku v podobě taneční výzvy, v níž se lidé snaží napodobit Michaela Jacksona. V části, ve které Drake rapuje „It go right foot up, left foot slide, left foot up, right foot slide“ ukazují uživatelé TikToku svou verzi moonwalku.

Jak uvádí TMZ, videa označená #ToosieSlide odkazující na tento virální challenge nasbírala pouze za 2 dny 1 miliardu zhlédnutí, čímž známý raper překonal rekord, který se skladbou Rise and Shine držela Kyllie Jenner.

Doporučeno
Sestavili jsme žebříček deseti rapových interpretů, kteří budou v roce 2020 nejvíc hot Sestavili jsme žebříček deseti rapových interpretů, kteří budou v roce 2020 nejvíc hot 20. března 2020 12:25

Výzvu se podařilo mezi lidi dostat i díky tomu, že se svým moonwalkem pochlubily i známé osobnosti, jako například zpěvák Justin Bieber či basketbalista LeBron James. Ten do videa přizval celou svou rodinu.

@justinbieber ♬ Toosie Slide - Drake
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LeBron James (@kingjames),

Domů
Sdílet
Diskuse